WOO PING SCHIEDAM

WOO PING SCHIEDAM Chinees - Indisch - Thaise Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6518 beoordelingen
20 jan 2020 om 16:12 Ai wat een slechte beurt deze keer Anja. Al veel besteld, meestal goed, nu ronduit slecht. Soep: koud, bestelling: incompleet, loempia's: verbrand. Kip sate en bezorgtijd was wel goed. Mmmm, niet wat ik gewend ben van Woo Ping.
19 jan 2020 om 22:43 Gerechten waren smaakvol, alleen dient nog wel iets op te verwarmen in de magnetron, maar is misschien wel logisch gezien de afstand.
19 jan 2020 om 21:21 Wok to go, tasty 8/10 but not too much for a price.
19 jan 2020 om 20:24 Net binnen de 1.5 uur bezorgd. Al is het zondag is dat wel heel lang. Eten was koud. En er zat best wat ei schil in het eten. Dan is je eetlust meteen weg. Viel enorm tegen dit keer
19 jan 2020 om 19:26 Jammer dat wanneer je bij een samengesteld gerecht echt mini loempia’s krijgt, maar dat deze anders zijn wanneer je ze los als voorgerecht besteld. Daarnaast bami besteld als bijgerecht en nasi ontvangen.
19 jan 2020 om 14:05 Lekker als altijd maar een half uur te laat.
18 jan 2020 om 23:07 Er is niet gekeken naar de opmerkingen helaas, Eten was verder goed. Bezorging op tijd
18 jan 2020 om 18:57 Eten, kwam op de afgesproken tijd, vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk en goed warm.
17 jan 2020 om 4:38 Zeer goed gegeten
15 jan 2020 om 19:59 Een "klacht" werd meteen opgelost. Toppie!!
14 jan 2020 om 20:47 Gevraagd zonder 1 ingredient te bereiden. Netjes zonder die ene gedaan
12 jan 2020 om 22:02 Eten had wel iets warmer gemogen